Er der en dybere sandhed hvis der intet bevis er for Covid?

by ildsporUPDATE:

Dr. Erik Enby Validates The Self-Assembling Graphene Oxide Research of Dr. Robert O. Young
https://odysee.com/@DrRobertYoung:7/Dr.-Erik-Enby-Presents-His-Pfizer-Vaccine-Microscopy-Analysis-In-A-Fascinating-Interview:a

Hvis dette er sandt, er langt de fleste kritikere af vaccinen på totalt skovtur og vildspor…LANGT langt væk fra sandheden. Jeg selv og andre har således været nyttige idioter.

Hvorfor?

Fordi man opponerer mod vaccinen fra det kendte elite-leverede mRNA spike protein præmis – og HVIS dette præmis er en løgn, så styrker man løgnen fordi man opponererer mod en illusorisk årsag til vaccinedød og skade. Man køber præmisset om at det er mRNA spike protein – og HVIS det IKKE er spike protein, er spikeproteinet en distraktion, en red heering – og man forbigår således den potentielle egentlige årsag.

Ifl. Doktor Stefan Lnka, Robert Young, et al, er det farlige indhold i vaccinerne NANO og grafen, andre patogener, m.m.

Hvis dette er sandt, har vi at gøre med et radikalt Sci-Fi scenario. En påstand som er så beyond iinsanity så langt ude (hvis man skulle være så uhedlig/heldig at støde på den), at man forkaster den øjeblikkeligt uden nogen undersøgelse overhovedet (det er svært nok i forveken at overbevise folk om teorien, at mRNA spike protein er skadeligt). Er det sandt?

“Dr. Young suggests that the nano graphene is self-assembling under the influence of specific pulsed EMF frequencies and the intent is to form a mesh antenna system which permits the receiving and emitting of radiation, in service to biosensor data transmissions. This kind of sensor and antenna system using graphene in bioelectronics is indeed discussed in various scientific papers, including (https://www.academia.edu/34167322/Carbon_nanotube_based_biosensors?email_work_card=reading-history) and suggests bio-control intent behind the COVID vaccines, undisclosed by vaccine makers or FDA and traceable to the DARPA sponsorship and funding of these vaccines..”

En anden skriver: ” Jeg kan garantere dig for, at Spike- proteinet er en andel del af eksperimentet. Jeg har set en stribe peer-reviewed artikler nu, der kortlægger proteinets færden i kroppen (over blod – hjerne- barrieren og ud i alle organer) og beskriver dets toxicitet. Det kunne meget vel tænkes, at spike – proteinet, der ødelægger immun-systemet, skal bane vejen for grafen og nano-bots, således at de bliver bio-kompatible.”

Jeg er i øvrigt ikke truffet på en eneste dansker, som har koblet doktor Charles Lieber med nanotech i vacciner, og i fodnote [1] i denne artikel (https://ildspor.wordpress.com/2021/05/19/hvorfor-haenger-koleskabsmagneter-pa-de-vaccinerede/ ) kan man se syn for sagn, at Liebers speciale er nanotech g delivery ind i kroppen.

Aag. Lieber: Berlingske skrev: “FBI slår hårdt til mod Kina-venner: Kendt professor fældet og »omkring 1.000« andre er under efterforskning”, 9. december 2020
https://www.berlingske.dk/globalt/fbi-slar-hardt-til-mod-kina-venner-kendt-professor-faeldet-og-omkring-1000

Lidt baggrund: Lieber blev arresteret for angiveligt ikke at have afsløret sit økonomiske forhold til Wuhan-virologilaboratoriet. Hans speciale var dog nano-teknologi, bioelektrisk teknologi, m.m.. Lieber arbejdede i virkeligheden på bl.a. “virus transmission” (og andet DARPA hi-tech), der f.eks. kunne trænge ind i cellemembraner uden at påvirke de intercellulære funktioner og måle aktiviteter inde i hjerteceller og muskelfibre, m.m. Liebers påståede arbejde med nano-batterier er et direkte røgslør, ligesom både påstanden om, at han skabte Covid-19 og anklagen om økonomisk bedrageri, er en stråmand og et røgslør for det virkelige kanin-hul: At hans og andres forskning bidrog til nanoteknologi i vaccinerne

Opsummerende i konklusion; denne lidet kendte regerings-hemmeligholdte militærteknologi er central for Pfizer og Modernas mRNA-leveringssystemer, og Dr. Liebers banebrydende indflydelse. Beskrevet af Harvard Magazine som “en meget æret leder inden for Nanoskala videnskab og Bio-kompatibel elektronik”, er Lieber’s klassificerede aktivitet .. lunefuldt ignoreret af den medskyldige presse og Justitsministeriet


ADDRESSING DR. MCCULLOUGH, DR. MALONE, AND DR. COLE’S SARS-COV-2 CLAIMS: WHERE’S THE EVIDENCE?
https://www.bitchute.com/video/bqfEhbhYWYE1/

Virus-Isolation Is It Real? Andrew Kaufman MD Responds To Jeremy Hammond
https://www.bitchute.com/video/UnpfmjmXNH0O/

Corona Investigative Committee Hears Dr Stefan Lanka And Dr Andrew Kaufman
https://www.bitchute.com/video/m5ki2DxKLVxx/

Freedom Talk 6 / Special – Scientific response to the Corona Committee
https://odysee.com/@DeansDanes:1/FT-6-Special:1

Rebhuttal to Dr. Wilson
https://odysee.com/@dharmabear:2/Covid-19-Myths-part-1-bonus-Dr-Andrew-Kaufman:0

Response to Dr. Mercola’s Recent Statement on if SARS-COV-2 is a Real Virus With Dr. Andrew Kaufman
https://www.bitchute.com/video/85umJPUH6QdJ/

TOM BARNETT ~ YOU CAN’T CATCH A VIRUS
https://www.bitchute.com/video/y2yISRvXylQt/

TERRAIN: THE FILM (Part 2)
https://www.bitchute.com/video/bZvX964t03Mu/

https://paradigmshift.uscreen.io/

Russ Brown on Andrew Kaufman vs Judy Mikovits [7:25-9:21]
https://www.bitchute.com/video/V7WaVU8YYYIp/

Response to Judy Mikovits with Tom Cowan and Andrew Kaufman
https://www.bitchute.com/video/Dnqf3pCdWmhv/

House of Numbers
https://www.bitchute.com/video/cr0Pob4WZqE8/

dont ask david baltimore about HIV isolation
https://www.youtube.com/watch?v=UaBQvkdu9nc

Has the “Virus” Been Isolated? No.
https://viroliegy.com/2022/01/11/has-the-virus-been-isolated-no/

https://telegra.ph/Leading-Corona-researchers-admit-that-they-have-no-scientific-proof-for-the-existence-of-a-virus-07-31


– edit, Ildspor 1. maj 2022
___________________

Er der en dybere sandhed hvis der intet bevis er for Covid?


By The Way…. There’s Still No ‘Virus’ – David Icke Dot-Connector Videocast
https://davidicke.com/2022/01/20/by-the-way-theres-still-no-virus-david-icke-dot-connector-videocast/

Dr Andrew Kaufman dissects the claims of journalist Jeremy Hammond which are supported by Joseph Mercola
https://www.bitchute.com/video/UnpfmjmXNH0O/

De ny-totalitære og autoritetstro kræver vacciner, tests, masker, etc. mod den døds-dødsensfarlige Covid (som stort set ikke er farligere end almindelig influenza “Dødeligheden for COVID-19 er kun minimalt højere end for influenza. Data indsamlet i 50 lande før vaccinerne blev rullet ud, viser at risikoen for at dø efter infektion med SARS-CoV-2 er 0,15% (59). Til sammenligning ligger risikoen for at dø af influenza på 0,10% (WHO, 60)” – Helge Greens nylige analyse, som stort set siger det samme,  som talløse professorer verden over også har sagt, og andre analyser viser lavere procent).

Kritikere og de  “alternative”  siger i stedet: styrk immunsystemet, tag zink, D3, Ivermectin, osv.

Kritikere og de ny-totalitære autoritetstro er således uenige om metoder og midler i behandling og forebyggelse af Covid.

Hvad mange ikke ser, er, at når de “alternative”  gør et stort nummer ud af alternativ behandling mod Covid (influenza) ved hjælp af “alternative” midler, STYRKES myten om at Covid er “farlig” eller farligere end almindelig influenza. 

For hvorfor gøre et stort nummer ud af noget – Covid – som ikke er mere farligt end almindelig influenza  (andet end for dødsenssyge gamle mennesker med masser komorbiditet, sådan som det altid har været)???  

Hvis det er på linje med almndelig influenza, hvorfor så tage masser af ekstra beskyttelse i brug mod Covid? 

(Tab af lugtesans og smagssans er i øvrigt ikke usædvanligt ved influenza, siger kyndige, og det nævnes også, at læger ikke altid er bevidste om dette, etc….)

Når offentligheden ser de “alternative” kritikere som (med rette) kræver undertrykt behandling mod Covid taget i brug, så  REINFORCERES narrativet om, at Covid er “farlig” i offentlighedens øjne  – blot med modsat fortegn.

På den måde bliver “de alternative” uafvidende brugt til at holde etabllissementets myte i hævd; at Covid er farligt, når det ikke er. Sådan opfatter offentligheden det.

Begge parter – omend i opposition til hinanden –  holder myten i hævd.  Imperiets fjender bliver således dets uafvidende venner….på lige netop den front.

Det dybereliggende berøres ikke i den ovenfor beskrevne binære model i offentlighedens øjne.

Det dybereliggende er selvfølgelig, at det “døds-dødsensfarlige” virus åbenlyst er påskud for en ny verdensorden (som har været indlysende på tegnebrættet i årtier, konstant ordret nævnt af mange præsidenter og premierministre), The Great Reset, omstrukturering af Bretton-Woods pengesystemet, økonomisk kollaps, Private-Public Partnership, Social Credit Score, teknokrati, etc. Dokumentationen er overvældende.

Det dybereliggende narrativ – foruden denne nye planlagte verdensuorden – mht. indhold af metaller og grafen berøres ikke, som kunne være: Covid er ufarligt, og virussen eksisterer måske ikke, og der er nanoteknologi og metaller i vacciner:

Hvad kan der (også) være i vacciner?:

Fra tidligere: Officielt fra Japans Sundhedsministerie: 1.6 millioner Moderna doser forurenet med en “substans som reagerer på magneter….kan være metal”:
https://asia.nikkei.com/Spotlight/Coronavirus/COVID-vaccines/1.6m-Moderna-doses-withdrawn-in-Japan-over-contamination

Det er ikke kun Doktor Robert Young (https://www.drrobertyoung.com/post/transmission-electron-microscopy-reveals-graphene-oxide-in-cov-19-vaccines), men mange andre videnskabsmænd som konstaterer, at der er metal og  grafen i vacciner, bl.a. en af de eneste specialister i grafen i Europa, som nyligt døde i november 2021, doktor (kemiker) Andreas Noack (kun ét år efter at armeret politi trængte ind i hans lejlighed i november 2020, som kan ses på video): 
https://odysee.com/@Docuteca:5/AndreasNoack:2

Noacks biografi kan ses her (snapshot fra juni 2020)  
https://web.archive.org/web/20200616051243/https://www.psiram.com/de/index.php/Andreas_Noack

Noacks opdaterede biografi kan ses her (snapshot fra januar 2022)  
https://web.archive.org/web/20211229122351/https://www.psiram.com/de/index.php/Andreas_Noack

Præcedens 2017 : “Der var metaller i ALLE de 44 vacciner de undersøgte (med undtagelse af én vaccine til dyr). Tænk på implikationen af denne opdagelse. Hvad var disse partikler præcist?
‘Partikler fremstillet af wolfram eller rustfrit stål identificeret. Andre partikler indeholdende Zirconium, Hafnium, Strontium og Aluminium (Vivotif, Meningetec); Wolfram, nikkel, jern (Priorix, Meningetec); Antimon (Menjugate-sæt); Chrom (Meningetec); Guld og guld, zink (Infarix Hexa, Repevax) eller Platin, Sølv, Bismuth, Iron, Chrom (MMRvaxPro) eller Bly, Bismuth (Gardasil) eller Cerium (Agrippal S1) blev også fundet. Det eneste wolfram vises i 8/44 vacciner, mens Chrom (alene eller i legering med jern og nikkel) i 25/44. Undersøgelserne afslørede, at nogle partikler er indlejret i et biologisk substrat, sandsynligvis proteiner, endotoksiner og rester af bakterier. Så snart en partikel kommer i kontakt med proteinfluider, opstår der en nano-bio-interaktion [6], og der dannes en “proteinkorona” [7 -10] . Nano-bio-interaktionen genererer en forbindelse i større størrelse, der ikke er biologisk nedbrydeligt og kan fremkalde uønskede virkninger, da den ikke genkendes af kroppen af kroppen’ (delvis oversættelse)
– ‘New Quality-Control Investigations on Vaccines: Micro and Nanocontamination’, International Journal of Vaccines and Vaccination, Published: January 23, 2017
https://medcraveonline.com/IJVV/IJVV-04-00072.pdf

[…]

Der synes at være 2 tekniske spor mht. Corona : 1) et mindre velkendt spor, hvor meget eksotisk nanoteknologi og metaller indgår i vacciner og 2) et andet langt mere velkendt spor som involverer biovåben-teorien, spike-protein, gain of function. etc.

Dækker 1) biovåben-teorien som røgslør over 2) nano metaller ? Eller er disse teknologier begge involveret, men separate spor i vaccinerne?
fra: https://ildspor.wordpress.com/2021/05/19/hvorfor-haenger-koleskabsmagneter-pa-de-vaccinerede/

Gentagelse fra en engelsk analyse jeg lavede sidste år, nu autooversat til dansk:

ER GRAFEN & NANO DET VIRKELIGE PROBLEM & Virus en dækhistorie?

Tanker på farten: Blackrock (Rothschild) er den langt større kriminelle synder bag alle disse ledelsesnavne på mellemniveau, end det som David Martin nævner. Martins planche:

“CRIMINAL CONSPIRACY’S PLAN FOR EVENTUAL LOSS OF INDEMNITY:
One of the huge revelations from Dr. David Martin’s presentations over the weekend is that corporations are set up as shells for a future bankruptcy.
Eventually the veil of indemnity will be pierced and when it is, these companies BEHIND Pfizer, Moderna, AZ, and J & J will be bankrupted so that no one can collect”

Corona operationen er bl.a.  Blackrock såvel som Rockefeller, og disse er nok ikke nævnt af whistleblowere som David Martin (?) og mange andre….. limited hangout (en historie som kun er begrænset med henblik på at aflede opmærksomheden og styre narrativet)?

Også; er grafen nævnt af doktor David Martin og mange andre fremtrædende whistleblowere? Sandsynligvis er det meget få fremtrædende whistleblowere, der nævner grafen og nano som den potentielle synder… Grafenforskerne er ‘sølvpapirhatte’ for mange, for BÅDE kritikere såvel tilhængere af mRNA-vaccinen, og  er det den skjulte elefant i rummet?

Jeg formoder, at de fleste whistleblowere kun nævner mRNA og accepterer, at Covid er en virus, et “biovåben” og så videre, hvilket forstærker fortællingen om, at der er en virus, at det kun er mRNA-spikeprotein, at Covid er ægte…. mens de er helt stille ang. 5G, grafen og nano.

Er grafen og nano den egentlige årsag til bivirkninger og er mRNA-bullshit-dækhistorie???

Doktor Stefan Lanka (næsten en usynlig stemme, og som straks bliver slettet af YouTube og andre) siger

– Der er ingen selvoverførende spikeproteiner, fordi der ikke er nogen fungerende mRNa-vaccine. Det er bare en idé uden videnskabeligt grundlag.

–  Det farlige ved vaccinerne er nanopartiklerne ifølge Dr. Stefan Lanka. (er mRNA en dækhistorie for grafen og nanoteknologi, så alle bliver distraheret fra at se ind i det virkelige farlige bæst?)

Dette er artiklen, der tilbageviser hele antagelsen om opformeret genteknologi. Ifølge denne findes der heller ingen mRNA-vacciner, der kan ændre på menneskers genetiske struktur.

“Genomet blev anset for at være menneskets uforanderlige blueprint, som er bestemt fra begyndelsen af vores liv. Videnskaben må sige farvel til denne idé. I virkeligheden er vores genetiske sammensætning i en tilstand af konstant forandring For to år siden satte 25 genetikere sig ned for at besvare dette tilsyneladende simple spørgsmål: Hvad er et gen? Forsøget på at definere det grundlæggende koncept for deres felt præcist viste sig dog at være ekstremt vanskeligt.”
Genetik: Genom i opløsning
https://telegra.ph/Genetics-Genome-in-Dissolution-11-01

OG så er det dette: : Professor Michel Chossodovsky: “Anmodninger ift. aktindsigt (FOI) blev rettet til 90 sundheds-/videnskabsinstitutioner i et stort antal lande. Svarene på disse anmodninger bekræfter, at der ikke er nogen registrering af isolation/opformering af SARS-CoV-2 “som er blevet udført af nogen, hvor som helst, NOGENSINDE”

“De 90 sundheds-/videnskabsinstitutioner, der har svaret indtil nu, har leveret og/eller citeret i alt NUL sådanne af optegnelser:
Se også:  90 Health/Science Institutions Globally All Failed to Cite Even 1 Record of “SARS-COV-2” Purification, by Anyone, Anywhere, Ever, By Fluoride Free Peel, August 04, 2021
https://www.globalresearch.ca/90-health-science-institutions-globally-all-failed-cite-even-1-record-sars-cov-2-purification-anyone-anywhere-ever/5751961

REPORT 277 | CHRISTINE MASSEY: SARS-COV-2 NOT PROVED TO EXIST, VIROLOGY NOT A SCIENCE, OPEN LETTERS https://www.bitchute.com/video/gLxaibKhNWFc/

Afsluttende bemærkninger;

RT-PCR-testen er den rygende pistol. Det ugyldiggør alt.

Der er ikke noget, der hedder et “bekræftet Covid-19-tilfælde”. Hele databanken er ugyldig.

I skrivende stund er antallet af tabulerede såkaldte “Bekræftede Covid-19-tilfælde” i størrelsesordenen 260 millioner på verdensplan. Disse tal er fuldstændig meningsløse.

Ingen af disse data kan kategoriseres som “Bekræftede”.

PCR-testen identificerer ikke den nye virus, og den kan heller ikke bruges til at identificere de dødelige varianter af coronavirus.

Desuden, ifølge Freedom of Information (FOI) undersøgelsen citeret ovenfor, er isolatet af den nye coronavirus ubekræftet.

Bæret af en kompleksitet af løgne er covid-19-fortællingen ekstremt skrøbelig. Denne konsensus er afhængig af falsk videnskab og en fuldstændig ugyldig databank med påståede “bekræftede Covid-19-tilfælde”.

Der er ingen pandemi.

Og i fravær af en Covid-19-pandemi, er der ingen videnskabelig begrundelse for at implementere Covid-19 “Vaccinen”, som har resulteret i en verdensomspændende tendens med dødsfald og kvæstelser:

Hvad ligger forude?

Nationale regeringer har annonceret en femte bølge, der fokuserer på de påståede “dødelige varianter” af SARS-CoV-2, inklusive Delta-varianten.

Varianten er en fidus. Hvordan identificerer de “varianterne”. PCR-testen påviser hverken virussen eller varianterne af virussen.

Der er ikke registreret noget isolat af den nye coronavirus.

Der er ingen pandemi. Slutspillet er Tyranni.

Pandemien bliver brugt til at indføre en ny verdensorden.

Når løgnen bliver sandheden, er der ingen vej tilbage.

Det første skridt er at afmontere propagandaapparatet.

Elitens Covid-konsensus er ekstremt skrøbelig.

Der er ingen pandemi. De har ikke et ben at stå på.

Denne [falske] konsensus skal brydes. “
– – Fake Science, Invalid Data: There is No Such Thing as a “Confirmed Covid-19 Case”. There is No Pandemic
Part II By Prof Michel Chossudovsky
Global Research, December 10, 2021
https://www.globalresearch.ca/fake-science-invalid-data-there-is-no-such-thing-as-a-confirmed-covid-19-case-there-is-no-pandemic/5761960