En Ny Lockdown – på vej mod The Great Reset

by ildspor

En Ny Lockdown – på vej mod The Great Reset


Update: Lad os starte med 3 danske artikler om emnet:

 • Meget kort overblik – artikel fra det nye danske medie, Free Observer: Den Store Nulstilling af Verdensordenen – The Great Reset

 • En lidt længere dansk akademisk vinkel, en dansk lektor fra AU:

  ‘Jeg har derfor undersøgt noget af sagen selv og er indtil videre kommet frem til, at termen The Great Reset bestemt ikke er nogen “konspirationsteori”, men at den derimod er forbundet med den såkaldte transhumanistiske ideologi, som har vundet stærkt fodfæste i dansk politik på forskellige måder, og som diskuteres heftigt i mange videnskabelige og filosofiske sammenhænge. At den coronapolitiske “ekstreme forsigtighed” er forbundet med disse tekno-humane processer, burde i høj grad interessere demokratiske medier efter min mening….World Economic Forum – aftale med Danmark, den fjerde revolution og ”the great reset”…Aftalen mellem WEF og Danmark knyttede sig på overfladen til FN’s verdensmål….og det hele finder sted i horisonten af et globalt ’det store vi’, som herefter implementeres i evaluerings-, regnskabs- og datastrukturer med fuldt tilhørende kompetencesæt. Mette Frederiksen ”samfundssind” kan ses som en lokal materialisering af dette nye ”vi”. Det er meget langt fra traditionel “bæredygtighed” forstået som decentrale, omsorgsfulde og demokratisk initierede udvekslinger mellem mennesker og natur.

  WEF/DK-aftalen rammesættes via en teknologisk ”Fourth Industrial Revolution”, som er i gang med at ”forandre naturen af vores globaliserede verden”, som det hedder. Derfor vil WEF og den danske stat ”join forces”. Hele tiden kører FN’s mål og de teknologisk-økonomiske diskurser sammen. Der er ingen henvisning til spørgsmål om rettigheder, dannelse eller traditionel politi….Ifølge aftalen går Danmark også med ind i det WEF-initierede ”Centre for The Fourth Industrial Revolution”.
  Smittede tanker 81: The Great Reset – konspiration eller faktum?, 29. dec 2020
 • Meget kort dansk artikel vedr. ny meget vigtig video med en eminent analytiker: Catherine Austin-Fitts : ‘Centralbankerne forsøger kunstigt at forlænge levetiden af den døende dollar-baserede økonomi samtidig med, at de prøver at accelerere indførelsen af et nyt økonomisk system uden at nogen rigtigt opdager, hvad det nye system faktisk er, mener hun.

  Catherine Austin Fitts betegner det nye system som enden på valutaer. Det nye system er ikke en ny valuta, men et 100 % digitalt transaktionssystem. Hun mener, at centralbankernes udfordring er at markedsføre et system, som, hvis folk forstod det, så var der ingen, der ville have det. Og måden man gør det på, mener hun, er ved en sundhedskrise som corona, hvor det nye coronavirus er den nye usynlige fjende, ligesom krigen mod terror også var en krig mod usynlige fjender.

  Usynlige fjender, der gør folk bange, gør det muligt for de få at kontrollere de mange ved at servere løsninger på frygten, så folk går med til ting, som de ellers ikke ville gå med til. Et virus gør det muligt at indføre enorme kontrolmekanismer i samfundet, som f.eks. at stoppe mennesker fra at mødes og tale om, hvad der foregår samt overvåge alle kontakter og kommunikationer. Hun betegner taktikken som meget klog, og hun konstaterer, at den virker med henvisning til den aktuelle coronasituation.

  Det handler om at få folk til at købe en løsning, inden de ser, hvad den i sidste ende fører til, som er et nyt økonomisk system, der ikke længere er et valutasystem, men et regulært kontrolsystem. I det nye system får magthaverne mulighed for at tænde og slukke for dine penge afhængigt af, om du opfører dig ordentligt eller forkert i deres optik.
  Økonomisk ekspert: Corona smadrer private virksomheder og skaber et totalitært kontrolsystem fredag, 1 januar 2021,

 • Jeg vil lige tilføje en kort synopsis til omtalte video, ‘Planet Lockdown’: 1. Teknokrati baseret på transhumanisme. 2. Corona er den ‘magiske’ virus som forårsager alle problemer og bringer alle ‘løsninger’. 3. Transparens er den virkelige løsning for at stoppe The Great Reset. 4. Corona er midlet til The Great Reset = Kinas Social Credit Score på en global skala.

“Når enkeltpersoner ikke er i stand til at betale for mad, deres kredit, lån, eller leje eller forsyningsselskaber eller regninger af nogen art; ingen køber filmbilletter, biler eller ferier, bliver det også virksomhederne, som ikke kan opretholde deres drift og funktionsevne. På dette tidspunkt vil alt blive berørt fra:

* Bankkrak og udkautioneringer (med borgernes bailins)
* forsyningsselskaber (telefon, internet),
* kommunikation (mobiltelefonudbydere)
* underholdning (filmstudier, tv-konglomerater),
* logistik og transport (luft, land, hav),
* energiselskaber (olieraffinaderier)
* sociale tjenester (hospitaler, brandmænd),* Uddannelse (med profituniversiteter)
* fødevareproduktion

HVERT ASPEKT AF DET MODERNE LIV I DEN GLOBALE NUVÆRENDE VERDENSORDEN vil kollektivt råbe om global økonomisk nulstilling, reset, da både de fattigste og de rigeste, den største og den mindste, alle sammen er uløseligt forbundet – og alle vil med en stemme råbe, at den eneste måde at redde HELE VERDEN, er at nulstille HELE DET ØKONOMISKE SYSTEM. Siger de. IMF har i øvrigt en afgørende rolle.

Dette er tidspunktet hvor alle strømme af konspiratoriske “teorier” løber ud i det samme store hav:

Hvis du vil:

* bo i dit hjem,
* Holde dine lys tændt
* føde dine familie
* tjene til livets ophold, skal tingenes tilstand vende tilbage til “normalitet” efter den store nulstilling = at tage imod nye betingelser:
* Kontantløse penge, forbundet-til-internettet, altid sporbar blockchain
* Nye regler for adgang til internet vil iværksættes* Tvangsvaccinationer for vaccinekritikere og Corona kættere
* Vestlige udgaver af Kinas Social Credit Score – biometrisk og psykometrisk kontrolsamfund. Kinas samfundsmodel på sigt, som prototype for vestlige fagre nye verden
* 5G som teknokratisk kontrolsystem
* Førerløse biler skal implementeres og AI er på agendaen, da individuel autonom bevægelsesfrihed skal kriminaliseres. Slut på privat bilisme, anonymitet, m.m. Det er jo ‘godt’ pga, klimaet.
* Med nye ejere af institutioner i moderne teknologi og industri, der fører tilsyn med hele industrier, da de vil have købt alt det, der kollapsede for en slik, og følgende vil omtrentligt ske:

Virksomhederne / selskaberne vil naturligvis være knudepunkterne for formidling. Du vil blive givet en art værdikuponer af måneders brug af services gratis af forsyningsselskaber og tjenester, indtil vi får samfundet tilbage til ‘normalen’ igen, og du kan komme tilbage til arbejde og tilbage på dine fødder, MEN du skal bare tage denne chip, underskrive disse papirer og overholde disse nye vilkår og betingelser.

Det var ikke så svært nu, var det? Velkommen tilbage til ‘normalen’. Kansas is going bye-bye.

“Normalen” er på få uger i marts 2020 med Corona virus som dække, blevet til de facto globalt statskup med statslig Neostalinistisk-Maoistisk nationalisering af hele lande, mens de største billiondollar corporations tilsammen med førstnævnte udgør en form for global Neofascistisk verdensorden.

Elitens game plan: Social engineering i Agenda 21/2030 samfund: Mennesker konditioneres betinges til social afsky og distancering af hinanden.

Forsamlingsfrihed tabt.

Kritik af de nye systemer er strafbart ved lov, og dissens skal atomiseres ved reduktion af forsamlingsfrihed – muligheden for oprør reduceres idet kommunikation begrænses.

Mennesker skal lære at arbejde hjemmefra og ellers holde afstand fra hinanden. Med statsgodkendte Apps faciliterer man ‘tryghed’ og ‘beskyttelse’ (eks. Berlingske: ‘Israels regering åbner for overvågning af mobiltelefoner for at begrænse coronasmitte’)

Kommunikation skal primært foregå digitalt og overvåges via de nye internetlove, hvor kryptering forbydes samt adgang til internet kræver statsgodkendt software Slut på anonymitet og introduktion af kontantløst samfund – efter det totale globale økonomiske kollaps og nulstillingen iværksættes, vil folk vil skrige efter en “løsning” idet verden skal tilbage til ‘normalen’: Løsningen er en årtier gammel teknokratisk plan (James Corbett og andre har bevist dette), som vil være klar på forhånd: Gradvis udfasning af kontanter – introduktion af det kontanløse teknokratiske samfund: Blockchain digitale transaktioner (altid sporbart) under centralbankernes overherredømme med SDR (Special Drawing Rights) som første pilotprojekt, etc. Introduktion af gratis vaccine chips som giver bonus adgang til ekstra services Vi har advaret om alt dette i årtier. I skulle have lyttet til os ‘sølvpapirshatte’ mens tid var.”
Verden Går IKKE tilbage til ‘Normalen’, 2. april 2020
James Corbett om The Great Reset.
Corbett har vist sig at være en af verdens bedste dissidenter og analytikere, efterhånden en levende legende i USA og andre steder. Han bor i Japan og har kørt sit show, The Corbett Report, derfra i mange år.

Hans show fra den 16/10 er et af de allervigtigste, idet det dokumenterer (som altid med sirligt og nøje udvalgte kilder og fodnoter) hvad han mener, der er på spil, og hvad verdens rigeste og magtfulde har planlagt, bl.a. med World Economic Forum’s egne ord og kilder. En MUST-see episode:

Episode 387 – Your Guide to The Great Reset
https://www.corbettreport.com/greatreset/

Hvordan kan man beskytte sig mod The Great Reset? Interview 1609 – James Corbett on Resisting the Great Reset Corbett • 12/12/2020

Interview med Corbett – nyere vinkler: Explaining The Great Reset to Conspiracy Beginners Corbett • 11/24/2020

Vær på spydspidsen!: Opdater dig selv løbende om Corbetts analyser af The Great Reset her

Kortere video om samme emne – denne gang fra en kendt polemisk nyhedsvært som på Sky News kritiserer The Great Reset; https://youtu.be/GeykREAlYSg

Se også den Norske analytiker, Steigan, om The Great Reset – oversættelse: Biostaten & Corona ResetEndnu en fremragende analytiker, den tyske Ernst Wolff :
“De fleste mennesker tror stadig, at Corona-krisen handler om sundhedsspørgsmål, og de fleste håber, at mareridtet i de sidste par måneder snart er overstået. For at gøre en lang historie, kort: deres tro er vildledende, og de håber forgæves. Den pandemi, der er erklæret af WHO, er hverken så truende, som den ofte er portrætteret, ej heller er sundhed for os alle pludselig så vigtig for politikere, at de underordner alt under den. Faktisk bruges pandemien til at levere en dagsorden, der ville være vanskelig at opnå uden den.

Enhver, der synes, det lyder som en sammensværgelsesteori, bør se på bogen “Covid 19 – The Great Reset“, der blev offentliggjort i juli. Forfatteren er grundlæggeren af ​​World Economic Forum, Klaus Schwab, der har samlet den globale elite hver januar siden 1971 i det schweiziske skisportssted Davos. Hans bog siger blandt andet:

“Mange af os spekulerer på, hvornår vi vender tilbage til det normale. Det korte svar er: Aldrig.”

Og yderligere:

”Verden, som vi kendte den i de første par måneder af 2020, eksisterer ikke længere. Den blev opløst i forbindelse med pandemien. ”

Schwab, som med rette kan kaldes mundstykket for den globale elite eller det digitale-finansielle kompleks, retfærdiggør sin erklæring med det faktum, at coronaviruspandemien markerer “et grundlæggende vendepunkt i vores globale udvikling”.

Han advarer om, at social uro eller oprør truer på gaderne. Faktisk oplever verden i øjeblikket ikke en, men to historiske ændringer, der fundamentalt vil ændre vores liv. På den ene side står vi over for sammenbruddet af banksystemet, der har eksisteret i omkring 600 år; på den anden side er vi midt i den fjerde industrielle revolution, som vil omforme den globale produktion og kollapse det globale arbejdsmarked i sin tidligere form.Lad os se nærmere på begge processer.Banksystemet er blevet kunstigt holdt i live af centralbankerne siden 2008 ved at skabe penge og sænke renten. Da rentesatserne nu er nået nul eller tæt på nul efter mere end 700 nedskæringer, og negative renter ville ødelægge banksystemet på lang sigt, har centralbankerne nu kun pengeskabelse til rådighed som et middel til at redde systemet.

Da den uhæmmede pengeskabelse allerede har skabt det højeste niveau af gæld nogensinde i historien, kan de ikke fortsættes for evigt uden fuldstændig at ødelægge værdien af ​​penge. Så det blev besluttet at ændre hele det monetære system og indføre digitale centralbankpenge, hvormed pengemængden kan kontrolleres af staten.

Dette betyder imidlertid ikke kun afslutningen på det nuværende banksystem, men også fuldstændig kontrol med staten over alle borgeres finansielle transaktioner, og vil derfor mødes med betydelig social modstand under normale forhold. En ekstraordinær situation i form af en anden bølge af lockdown, ville være meget nyttigt.

De ændringer, der ligger foran arbejdslivet, er endnu mere dramatiske. På grund af brugen af ​​kunstig intelligens vil robotisering føre til tab af hundreder af millioner af job over hele verden, både i produktion og i servicesektoren. Anvendelsen af ​​3D-printere alene kollapser ikke kun produktionen af ​​varer, men også global logistik til lands, til søs og i luften.

Schwab har også nævnt denne ændring flere gange. For ti år siden meddelte han, at den fjerde industrielle revolution ville koste mindst fem millioner jobs – et antal, der er vokset eksponentielt siden da.Begge processer – afskaffelsen af ​​det tidligere banksystem og overgangen til det nye arbejdsliv – er allerede i fuld gang. Det bør derfor næppe overraske nogen, at de følgende sætninger findes i Klaus Schwabs bog:

“Konsekvenserne af pandemien kan sammenlignes med en verdenskrig” og “Mulighederne for forandring, og den deraf følgende nye orden, er nu ubegrænset.”

Vi oplever i øjeblikket, hvordan politikere prøver at skræmme befolkningen fra vid og sans, hvilket er fuldstændigt ude af propertioner selvom faren i realiteten ligger under niveauet for en infektion på et hospital, men de gør det for at retfærdiggøre og gennemtvinge en 2. lockdown. Det tempo, som det forløber i, viser, hvor langt elitens plan om at omorganisere verden til deres egen fordel. allerede er kommet. Men det viser også, at det er på høje tid for hver eneste af os at modstå at stå i vejen for dem, der ligesom Klaus Schwab vil føre os ind i en verden af ​​total kontrol og underordning til diktaturet i det digitale-finansielle kompleks.”
Ernst Wolf, 19. Oktober 2020 https://kenfm.de/dringend-gebraucht-ein-weiterer-lockdown-von-ernst-wolff/

Ernst Wolf er internationalt respekteret analytiker om verdens største globale nulstilling med Corona som påskud, Ernst Wolff er ikke alene om denne analyse, der er mange kompetente analytikere som deler samme analyse. Kort Bio: Wolff er tysk journalist og best-seller forfatter i analyse af det globale finansielle og monetære system , IMF , Verdensbanken , Federal Reserve , Bretton Woods-systemet og de verdensomspændende fiat-penge, m.m.m. Top-listen over best-seller i Spiegel og andre magasiner. Se også de tidligere poster fra Ernst Wolff .

(Update 17. november 2020: Som forudsagt og skrevet om mange gange, erklærer World Economic Forum, at næste trin er katastrofale strømafbrydelser og ‘cyber angreb’ på agendaen i forbindelse med den kunstigt skabte og totalitære Corona krise: ‘ Klaus Schwab: “Vi ved alle, at et omfattende cyberangreb kunne bringe strømforsyningen, transporten, hospitalerne og vores samfund som helhed til ophør. COVID-19 ville i denne henseende blive betragtet som en lille forstyrrelse i sammenligning med en større cyberangreb . FULL SHOW NOTES: https://www.iceagefarmer.com/2020/11/15/next-crisis-bigger-than-covid-power-gridfinance-down-wefs-cyber-polygon/ )

HUSK: Den finansielle destruktion af verdensøkonomien skete FØR Corona. Nogle centrale aspekter af udsagn fra talløse læks og whistleblowers:

‘The Carney speech, when deciphered from its central bank language, gives us for the first time a CLEAR ROADMAP where the powers that control world central banking would like to take us. The world reserve role of the US dollar must end; it must be replaced by some form of IMF SDRs as basis for a multi-currency reserve. That in turn would ultimately be based on DIGITAL MONEY, so-called block chain currencies. Such currencies, MAKE NO MISTAKE, would be completely controlled by central bank authorities and the IMF. [mine markeringer]
Is the Federal Reserve Preparing to Topple the US Dollar?
Global Research, September 02, 2019, William Engdahl

‘COVID-19 er fremstillet til at distrahere dig fra at beskylde bankerne og regeringseliterne for dette. Når det slutter, vil du finde dig selv arbejdsløs og desperat efter at arbejde for det halve af din nuværende løn, bare så du kan klare huslejen og nogle basale fødevarer, mens de slipper af med alt, hvad de har gjort. Og du vil ikke være i stand til at gøre noget ved det, for i processen har du tilladt dem at kaste alle dine borgerlige frihedsrettigheder ud af vinduet på en grundløs frygtspredende viruspandemi-kampagne.’
– Brandon Smith

Det som tolereres eller ikke opdages, vil ikke medføre protester…kun på falderebet, og til den tid vil regeringen have forarmet så mange, at de ikke kan modstå det nye systems betingelser; kontantløse pilotprojekter. evt. apps, ID2020, tests, vacciner, etc.

Skal du tilbage til arbejdsmarkedet? Så skal du udvise “ansvarlighed” og tage imod de nye betingelser, etc. og den manglende likviditet medfører, at der ikke er alternativer, medmindre man skaber dem selv. På dette tidspunkt introduceres pilotprojekter for det kontantløse samfund for alvor…..medmindre folk vågner op hurtigere…..men skurke promoveres massivt i mellemtiden som helte, mens den hjernevaskede befolkning uafvidende hepper på deres bødler som ‘frelsere’….the usual story. Det vil ikke gå stille af….

Dette er en hyperdisproportioneret reaktion maskeret som ‘legitim’ nedlukning, en afsindig gaslighting operation, en maskeret gigantisk destruktion af økonomi, produktivitet og frihed, som blev planlagt for længe længe siden – en dynamisk kontrolleret økonomisk nedrivning…. langsom nok til, at folk ikke skal mærke slutresultatet forude, og hurtigt nok til at de fleste folk ikke reagerer rettidigt effektivt nu pga. massiv medieblitz, chok samt folks hope porn drømme om en ‘normalisering’….

At det så ikke vil lykkes på sigt, og at disse ekstreme undertrykkelsesmekanismer vil vælte indenfor en årrække, er så en anden sag…..

Derfor skal vi forberede os på lokal handel, lokale sunde penge og lokal produktion. Uden et alternativt system på plads vil det være meget sværere for folk at gøre oprør mod nulstillingen.”
– Brandon Smith

Bølgemodellen med konditionering og kontrol begynder at dukke op overalt, og den er mest åbenlys i den tilsigtede “løsning”, der er præsenteret af etablissementets eliter som svar på koronavirusudbruddet…De skaber en krisesatmosfære for at holde folk omkring dem ubalancerede og ude på tøjet, og derefter ”aflaste presset” med mellemrum, så de samme mennesker slapper af og deres vrede bliver neutraliseret for en tid. Derefter starter processen igen.’

Vi er på vej mod verdens største nedrivning somv vil ende i et totalitært digitalt fængsel med Corona som påskud. Dansk oversættelse af Ernst Wolff:


“Vi er i en ekstraordinær og ekstremt truende situation.Vi har i øjeblikket at gøre med den skarpeste recession i moderne tid på den ene side og finansielle markeder, der blomstrer som om alt var i perfekt orden på den anden. Ved første øjekast ligner dette en modsigelse, men det er det ikke, men lockdown varsel for en udvikling, der er ekstremt farlig for os alle.

Lad os først se, hvordan vi endte i denne situation.

Den eneste måde at holde det globale finansielle system i live efter krisen 2007-08, var centralbankernes indgriben, der pumpede hundreder af milliarder ind i systemet og derefter sænkede renten mere end 700 gange på verdensplan.

Pengene strømmede imidlertid ikke ind i realøkonomien eller til dem, der blev hårdest ramt af krisen, men gik snarere næsten udelukkende til spekulation på de finansielle markeder og har ført til en kontinuerlig opadgående tendens i 12 år på trods af en træg økonomisk udvikling oplevet de finansielle markeder.

I anden halvdel af sidste år blev en recession mere og mere tydelig, hvilket stoppede denne tendens. Og i marts i år faldt olieprisen mere end nogensinde før og trak markederne ned med den.

Men så tog de ikke modforanstaltninger og forsøgte at stimulere økonomien igen, men gjorde nøjagtigt det modsatte: for første gang nogensinde kvalte de næsten og fuldstændigt rundt om i verden – med det resultat, at aktiemarkederne styrtede hurtigere og mere alvorligt end 1929.

Centralbankerne brugte derefter dette bevidst fremkaldte nedbrud som en mulighed for at pumpe de største summer nogensinde ind i det globale finansielle system. Dette betød igen, at de seks største digitale virksomheder i verden var i stand til at udvide deres allerede monopollignende position yderligere i den økonomiske sektor og på de finansielle markeder. Her er et par tal:

Alphabet (Googles moderselskab) aktiekurs steg 17 procent mellem januar og udgangen af juli 2020, Microsofts 38 procent og Facebook 45 procent. Netflix til 66, Apple til 68,5 og Amazon til 81 procent.

Vi har også oplevet adskillige verdensrekorder: Siden sidste uge er Apple blevet det første selskab i verden med en markedsværdi på over 2 billioner dollars. Grundlagt i 1976 tog det Apple 42 år at bryde 1 milliard. Hele to år var nok til den anden billion. Elon Musk har tjent en formue på 100 milliarder dollars på kortere tid end nogen anden, og Jeff Bezos, grundlægger af Amazon, blev den første person på få dage, der havde formuen overgået 200 milliarder dollars.

Financierne i baggrunden har også tjent stærkt. Hver femte dollar, som Fed har skabt siden marts, er gået i lommerne på amerikanske milliardærer og har skubbet formuen for de 12 rigeste af dem til mere end $ 1 billion siden midten af august.

Alt dette er sket, mens millioner af mennesker i både USA og resten af den udviklede verden på samme tid har mistet deres job, og mange af dem har mistet deres levebrød. Det ser endnu værre ud i de nye lande: Ifølge Den Internationale Arbejdsorganisation er indkomsten for 1,6 af de to milliarder mennesker, der arbejder uregelmæssigt, dvs. uden kontrakter, faldet med 60 procent i gennemsnit på verdensplan, i Afrika og Latinamerika endnu mere over 80 procent.

Lockdowns der bevidst blev fremkaldt af regeringerne og centralbankernes efterfølgende pengepolitik, har udløst en historisk proces med koncentration af aktiver og magt til fordel for de store it-virksomheder i den ene ende af samfundet og en humanitær katastrofe af utænkelige proportioner i den anden ende af samfundet.

Og det er kun begyndelsen. Enhver, der i dag tror, at de job, der er gået tabt, vender tilbage, tager fejl. Forretningsmodellen for de store it-monopoler, der har domineret os mere end nogensinde efter nedlukningen, giver ikke mulighed for en stigning, men tværtimod for en hurtig reduktion af millioner af ekstra job.

Brug af hjemmekontor, hjemmeskoleundervisning, selvkørende biler, arbejdsrobotter, 3D-printere og den udbredte introduktion af biometri til direkte netværk af mennesker og teknologi – dvs. hele spektret af digitalisering – vil gøre millioner og millioner af andre job overflødige gør, og meget snart.

Men det menneskelige samfund i sin nuværende form kan ikke klare dette. De allerede fuldstændigt over-forgældede stater bliver nødt til at ty til nedskæringsprogrammer på grund af den eksplosion i sociale udgifter, som arbejdsløsheden kræver, og som vil overskygge alt, hvad der hidtil er set, og som helt sikkert vil føre til en enorm social omvæltning, som politiet eller militæret næppe vil være i stand til at kontrollere.

Og hvad så? Vil vores samfund ende i kaos og synke ned i borgerkrig? De magtfulde må allerede have stillet sig selv dette spørgsmål, fordi de allerede har et svar på det. Det hedder: Total kontrol ved hjælp af digitale penge.

Alle større centralbanker og alle større it-grupper arbejder i øjeblikket på udviklingen af nye kontantløse betalingsmuligheder. To begreber spiller en vigtig rolle her: helikopterpenge og den digitale centralbanks valuta.

Da de ledige ikke tjener penge og derfor mislykkes som forbrugere, bliver du uundgåeligt nødt til at stille penge til rådighed for at stimulere efterspørgslen i økonomien. Disse penge kaldes eufemistisk “ubetinget basal indkomst”, selvom de vil være bundet til den betingelse, at modtageren straks sætter dem i forbrug og ikke sparer.

For at sikre, at pengene bruges som ønsket, tildeler centralbankerne dem direkte og i digital form til modtagerne. Det betyder: ledige og sociale velfærdsmodtagere f.eks. vil modtage en tegnebog på deres mobiltelefoner, som de kan modtage og videresende deres betalinger til.

Men det ville åbne Pandoras boks, fordi det ville være det første skridt i retning af en fuldstændig reorganisering af vores tidligere monetære system, som i øjeblikket – stort set ubemærket af offentligheden – fremmes af centralbankfolk – den digitale centralbanks valuta.

Planen er at vælte bankernes klassiske indlånsvirksomhed fuldstændigt, at tildele hver enkelt borger kun en konto i centralbanken og bruge den til at behandle alle finansielle transaktioner kontantfri. Det faktum, at dette ikke er en fjern drøm om fremtiden, vises blandt andet ved den nuværende undertrykkelse af kontanter, den hurtigt fremadgående lukning af bankkontorer og eksemplet med Kina, der blev indført den 16. april i år – midt i Corona-krisen – med indførelsen af nye penge som er startet.

Ingen kan sige i øjeblikket, hvornår vi gennemfører disse planer, men en ting skal være klart: Vi er ved et historisk vendepunkt. Lockdowns var intet andet end det bevidst oprettede påskud til den sidste store redning af det eksisterende finansielle system. Pengeverdenen i sin nuværende form er ved en ende. Som med banksystemet, der opstod for omkring 600 år siden.

Hvis de, der har magten i deres hænder, fortsætter med at beslutte vores fremtid, har de intet andet valg end at ty til den digitale centralbanks valuta og forsøge at kontrollere og regulere os alle på denne måde. Det faktum, at centralbankerne indgår en alliance med de digitale virksomheder, dvs. at vi forventer en semi-privat valuta, viser, at vi i øjeblikket er på tærsklen til at komme ind i den værste form for planøkonomi bestilt ovenfra – autokratisk korporatisme, idealet til Benito Mussolini .”
Ernst Wolff, 7. september 2020

“DEN STORE NULSTILLING. Verdens finansielle og politiske elite, hvis førende repræsentanter samles i Davos til World Economic Forum (WEF) i januar 2021 under nøjagtigt dette motto, og har erklæret Den Store Nulstilling for at være ledemotiv for den kommende tid. Det globale finansielle system er kun blevet kunstigt holdt i live af verdens centralbanker siden den globale finanskrise i 2007/08 gennem den konstante nedskæring i renter og oprettelse af penge,

Det første middel er imidlertid stort set opbrugt, da renten næsten overalt er nul. En yderligere nedskæring i negativt territorium ville give udlån for banker og vil derfor ødelægge bankindustrien indefra.
Af denne grund er centralbankerne tvunget til at bruge det andet middel, pengeskabelse. På grund af billion-betalingerne i forbindelse med Corona-krisen har dette imidlertid yderligere oppustet de allerede enorme bobler på de finansielle markeder og truer med at ødelægge valutaernes købekraft, hvis denne politik fortsættes.

Da centralbankerne ikke har yderligere midler til rådighed til at vedligeholde systemet, betyder det, at det nuværende monetære system er gået ind i sin sidste fase.

Det ser endnu mere dramatisk ud i realøkonomien. Her oplever vi i øjeblikket den største omvæltning i menneskets historie gennem den digitale revolution.

Brugen af kunstig intelligens og robotisering af arbejde har langt større konsekvenser end den industrielle revolution for 250 år siden. Virksomheder og statslige myndigheder vil starte enorme bølger af fyringer på grund af digitalisering.

Denne udvikling vil ødelægge hundreder af millioner af job på verdensplan og dermed ødelægge levebrød for lige så mange mennesker. Dette har igen fatale følger, fordi disse mennesker svigter som forbrugere og dermed som en drivkraft for økonomien og handelen og også som skatteydere.

Da det tidligere monetære system er baseret på den merværdi, der er skabt af menneskelig arbejdskraft, fratager kunstig intelligens og robotisering det. I stedet for at afskaffe det gamle monetære system, som ikke længere opfylder disse nye betingelser, og indføre et nyt, gør de i øjeblikket alt, hvad de kan for at opretholde det til deres egen fordel.

Dermed støder de imidlertid på et enormt problem: En gradvis omdannelse af det eksisterende samfund til den “nye normal” vil møde en stigende modstand i befolkningen, meget sandsynligt udløse social uro og muligvis folkeopstand eller endda borgerkrig. Så eliterne er nødt til at tænke på en anden strategi, og det er præcis, hvad de har gjort intensivt i de senere år. Resultatet af deres overvejelser er inkluderet i mottoet for det kommende WEF-møde og er: “The Great Reset”, Den Store Nulstilling.

Denne nulstilling er ikke andet end en slags chokterapi, med hvilken ændringerne ikke skal implementeres gradvist, men inden for en kort tid. Og eliterne har tydeligvis fundet den rigtige partner i år: Det nye Corona-virus.

Med Corona som påskud, er der oprettet en syndebukk, der får skylden for alle foranstaltninger – fra nedlukning med dens massefritagelser til maskekravet til grænselukning og fjernelsen af kontanter. Officielt er det ikke elitenes egoisme, der forårsager ændringer og begrænsninger, men deres bekymring for befolkningens helbred – en tilsyneladende absurd fordrejning af de faktiske forhold, som i øjeblikket accepteres af flertallet af mennesker.[grotesk gaslighting, gigantisk destruktion på en masseødelæggelsesskala]

Hvad betyder alt dette for vores fremtid?

Da kun en del af ændringerne er blevet implementeret indtil videre, så er vi stadig i de tidlige stadier af den store nulstilling, og kan forvente en yderligere stramning af de indtil videre gennemførte foranstaltninger. Det er præcis, hvad iscenesættelse af frygt og panik skal tjene som i lyset af en anden bølge. Hvis dette ikke er tilstrækkeligt, vil de statsudnævnte virologer helt sikkert ty til andre trusler, såsom den buboniske pest, der lige er bragt ud i Kina.

Det bør ikke være tilfældigt, at især store virksomheder identificeres som “hotspots” for infektioner, og at der foreskrives flere og flere lokale og regionale lukninger. Disse foranstaltninger såvel som den biometriske registrering af mennesker tjener målrettet overvågning af potentielle problemer, og dette vil være af største betydning i den kommende fase for at opretholde den offentlige orden.

Denne udvikling ledsages af en ideologisk kampagne, hvis tilgange blandt andet kan beundres på WEFs hjemmeside. F.eks. Sælges fabrikslukninger og sammenbrud i logistikbranchen til mennesker som ”klimabeskyttelse” på grund af de emissioner, der elimineres som et resultat. Helikopterpengene, som er nødvendige på grund af de mange millioner arbejdsløshed, og som kun tjener som brændstof for efterspørgsel, annonceres for offentligheden som en “ubetinget basisindkomst” [universel basisindkomst/borgerløn] . Og digitaliseringen af mellemstore virksomheder er idealiseret som en vej til en mere retfærdig fremtid, selvom dette ikke er andet end underordnelse af mellemstore virksomheder til internetplatforme, hvis markedsstyrke i øjeblikket vokser umådeligt.

Alt dette lyder ekstremt deprimerende og viser, at den finansielle elite, ca. 0,001 procent af verdens befolkning, er i færd med at føre resten af menneskeheden ind i en slags digital diktatur. Det er især deprimerende, at langt de fleste mennesker endnu ikke har været imod denne udvikling.

Men det skulle ændre sig grundlæggende i de kommende uger og måneder. Virkningerne af nedlukningen og de yderligere foranstaltninger, der er truffet for en anden bølge, vil have så ødelæggende sociale og økonomiske konsekvenser, at mange af dem, der endnu ikke er flyttet, i stigende grad kommer i konflikt med det eksisterende system gennem deres egne oplevelser.

Præcis denne konflikt, der vil berøre millioner af mennesker, bør ses som en udfordring af os alle, fordi den giver den unikke mulighed for at uddanne et stort antal hidtil intetanende mennesker om, at den store nulstilling ikke er andet end et forsøg på at holde et system i live at bevare det, der har overlevet historisk. Dets fortsatte fortsættelse vil kun gavne et lille mindretal, mens det fører flertallet ind i en fremtid, der ligner et digitalt fængsel, hvor udviklingen af individet vil blive bestemt af algoritmer, social sameksistens vil blive overvåget og kontrolleret og demokratiske frihedsrettigheder kun tilladt i det omfang, at hvordan de ikke står i vejen for dataoverførsel fra højfrekvente computere.”
Ernst Wolff


_____________

Det hele leder op til det usynlige; et nyt økonomisk digital teknokratisk Neo-feudalt kontrolsystem a la Kina, som Coronaspøgelset er et middel til. Alle folk glor på det usynlige Coronaspøgelse, mens det usynlige (som i virkeligheden er den synlige Leviathan ude i horisonten) er det egentlige.

Når folk bliver endnu mere traumatiserede under den kommende drakoniske tiltagende politisering af Corona restriktioner – udgangsforbud, skrappere forsamlingsforbud – vil de være blevet så knækkede psykisk, at de vil gispe efter vejret. Mange vil på dette tidspunkt derfor modtage systemets tilbud om at ophæve restiktionerne; tilbud om at smide maskerne, at de faustisk vil sige “ja tak” til det nye systems betingelser for at få “frihed” tilbage…men denne “frihed” vil være et fængsel:

Apps, vaccinepas, tests, ikke mindst dybt tvivlsomme vacciner (en billionforretning for medicinalmafiaerne), digitale penge…. MEN prisen for “friheden” vil være at acceptere det nye biometriske kontrolsamfund med ansigtsgenkendelse, etc. i bytte for ophævelse af restriktioner, ophævelse af maskeforbud, etc. …. Men det nye samfund vil være verdens hidtil største rædselsvælde af kontrol af mennesket. Kina har hele tiden været betatesten for vesten, som beskrevet i De Tre Sidste Musketerer (dokumentar 2018). Det vil blive synligt og klart snart….folk tror det først når de ser det selv….


Prognoser fra Januar er foreløbigt korrekte
Det viser sig at mine prognoser fra januar er korrekte, og uden en ENESTE fejltræffer (dette betyder gyldighed ift.landkort vis-a-vis landskab, dvs. en teori er derfor IKKE sølvpapirshat, når den konstant og EFTERFØLGENDE bekræftes af observationer ude i ‘landskabet’ uden en eneste fejlmargen. Det handler ikke om at få ret, men at have korrekt anskuelse og teoriramme ift. virkeligheden – og jeg angribes af venner og familie til stadighed, for de kan ikke forholde sig til det qua normalitetsbias og kognitiv dissonans) – fra januar; prognoser:

1. At kontanter ville blive udråbt som smittefare. Tjek.

2. At globale forsyningslinjer vil brydes og at det vil få alvorlig indvirkning på vesten. I gang – Tjek.

3. At der ville blive tomme hylder i supermarkedet pga. brud i globale forsyningslinjer, kaskade-effekt og enorm økonomisk krise. I gang – Tjek (det rammer os indenfor overskuelig fremtid)

4. At karantæner og lock-down ville blive iværksat i vesten. Tjek.

5. En farlig vaccine vil udvikles, muligvis obligatorisk. Tjek.

6. At folk skal købe stort ind af langtidsholdbar mad. No-brainer.

7. At det vil blive enorm kollektiv panik (ikke sket endnu)

8. Verdensomspændende global økonomisk crash. Igang – Tjek (det er en UMULIGHED at virtuelle penge hjælper stilstand i realøkonomien, når produktion i Kina er opbrudt, brud i forsyningslinjer, kaskadeeffekt, negative renter, m.m.m)

9. Introduktion af global valuta, Special Drawing Rights, og pilotprojekter for kontantløst samfund i kølvandet på global økonomisk sammenbrud, smittefare, etc. (begyndende tegn)

10. Demonstrationer mod undtagelsestilstande (og krigsoptrapninger), samt forsamlingsfrihed bandlyst pga. ‘smitefare’.
Introduktion af biologiske Patriot Acts
Begrænsning af forsamlingsfrihed og bevægelsesfrihed under Pandemi/smittefare, yderligere tab af frihedsrettigheder, supercentralisering af kontrol, Agenda 21


ALT afhænger af en større opvågning for at forhindre alt dette.


___________________________________________________________________

Oktober -oversættelse af Ernst Wolff’s tale – OM BASISINDKOMST OG SLUTNINGEN PÅ PENGESYSTEMET:

Verden har nået et historisk vendepunkt med nedbruddet på de finansielle markeder i marts / april 2020. Efter sammenbruddet i olieprisen som følge af recessionens begyndelse var den eneste måde at redde det globale finansielle system på at skabe de største pengebeløb til dato og sænke styringsrenten til nul eller næsten nul.

Det betyder, at endnu større beløb skulle bruges i det næste nedbrud, og renten skulle reduceres til negative niveauer for at genoplive systemet. Men da vi allerede har at gøre med de største bobler på aktie-, obligations- og ejendomsmarkederne, ville disse helt sikkert briste og få systemet til at kollapse. Rentesænkninger i minusområdet vil igen være den sikre slutning på banksektoren og dermed bankernes klassiske kerneforretning.

Begge muligheder er derfor ikke længere en mulighed. Men det er endnu ikke hele dilemmaet, som de ansvarlige i øjeblikket står over for. Hertil kommer konsekvenserne af lockdown, dvs. fyringer, konkurser og en eksponentiel vækst i den allerede uholdbare gældsbyrde såvel som den hurtigt fremadskridende digitalisering, der ødelægger flere og flere job på en stadig kortere periode.

Den historiske nedgang på arbejdsmarkedet, der er nært forestående, vil føre til en hidtil uset nedgang i efterspørgslen og tvinge regeringer til at sikre, at folk, der mister deres job, fortsætter med at forbruge. Da den offentlige kasse er tom, kan dette ikke længere ske på den konventionelle måde, dvs. ved at betale arbejdsløshedsunderstøttelse og socialhjælp over statsbudgettet, men kun gennem oprettelse af nye penge af centralbankerne.

Det er netop her, hvor det vigtigste projekt i den finansielle sektor i øjeblikket kommer ind, og et projekt, der skubbes hurtigt frem, med ringe offentlig opmærksomhed: oprettelsen af digitale centralbankpenge.

Planen ser sådan ud: Det klassiske banksystem, der ikke længere kan fungere under de udfoldende forhold, skal genopbygges radikalt. Forretningsbankernes indlånsvirksomhed og udlån skal afskaffes fuldstændigt, i stedet for de nuværende, kapital- eller opsparingskonti, der hidtil har været sædvanlige, modtager hver borger kun en konto i centralbanken.

Løn betales på denne, skatten fratrækkes automatisk, og sanktioner tilbageholdes i tilfælde af lovovertrædelser. Kontoindehaverne kan kun foretage deres betalinger via denne konto. Alle transaktioner er således gennemsigtige og sporbare, det er den mest omfattende statlige kontrol af borgerne der nogensinde har eksisteret!

Naturligvis ville en sådan plan mødes med betydelig modstand fra flertallet af befolkningen. For at overvinde dette har politikerne imidlertid allerede givet centralbankerne en stejl plan: konsekvenserne af lockdown samt alle de tiltag, der angiveligt er truffet for at begrænse pandemien, gør det muligt at forklare lavinen af virksomhedssvigt og masseafskedigelser som en pandemirelateret “Coronakrise” hvilket ikke er forårsaget af politik, men (officielt) af en sygdom.

Dette åbner den historiske mulighed for at indføre den digitale centralbankvaluta gennem bagdøren: Politikere kan foregive at ville lindre befolkningens lidelser forårsaget af massearbejdsløshed og forarmelse ved hjælp af centralbankerne gennem den “ubetingede grundindkomst” (ubetinget basis indkomst eller universel basisindkomst) i form af centralbankpenge – og kontoopsætningen vil få det til at ligne en handling af humanitær hjælp.

I øjeblikket er det ikke muligt at sige, om dette rent faktisk vil ske. Det eneste, der er sikkert, er, at det nuværende monetære system er afsluttet, og bortset fra digitale centralbankpenge er der ingen realistisk måde at kunstigt holde dem i live.

Imidlertid ville digitale centralbankpenge heller ikke være en permanent løsning, for så snart de nåede realøkonomien, ville de skubbe priserne op og føre direkte til hurtigt stigende inflation. Så det tjener stort set bare til at udskyde problemerne uden at løse dem.

Den angiveligt “ubetingede” grundindkomst, selvom den kræves af mange velmenende mennesker, er bestemt ikke en social fremgang, men dybest set en farlig fælde, som det næsten er umuligt at komme ud af igen: hvis flertallet falder i det Derefter, efter de drastiske begrænsninger af demokrati i de seneste måneder, vil den vigtigste frihed, nemlig personlig suverænitet over deres egen økonomi, blive taget væk.”
Ernst Wolff


PS: UPDATE: 18. december 2020: WHO indrømmer nu, at PCR-testen producerer falsk positive resultater med de høje antal PCR-cyklusser (såkaldte ‘konspirationsteoretikere’ har forsøgt at overbevise deres medmennesker om dette konstant).

Men hvorfor kommer indrømmelsen fra WHO først nu?

Fordi de har vaccinen klar nu, og de behøver ikke længere inflatere tal med falsk positive tests (som var den altagørende testmetode for at overbevise verden om, at der var mange smittede).

Nu hvor de har vaccinen, skal de overbevise dig om at “vaccinen virker”. Så hvad gør de?

Når folk tager vaccinen vil de nye kriterier fra WHO for PCR-testen være på plads, hvor de sænker antallet af PCR-cyklusser, så resultater vil vise, at der er “færre smittede” (selvom det blot er færre PCR-cyklusser de kører [og smittetallet er meningsløst anyway]).

Dette vil medføre, at flere folk tager vaccinen, for ‘se, vaccinen virker’.

Hvis folk vågner op til svindelen, vil de blot bøffe op for smittetal igen (og anden manipulation), for at holde bønderne på plads med frygt og svindel..

Det er svindel, højkriminelt (falder ind under de officielle kriterier for statsterrorisme) og en pseudovidenskab.

Alle forstandige og vågne mennesker, hvis tænkeevne ikke er lammet af frygt og selvmorderisk autoritetstro ved, at det intet har med et virus at gøre, men med makaber ummeneskelig omkalfatring af verdensordenen, totalitaristisk kontrol og The Great Reset med Covid som påskud. Dette diabolske plot vil blive klart i fremtiden for flere mennesker.

Der er millioner af mennesker som har gennemskuet svindelen, inkl. titusinder af videnskabsmænd, læger, m.fl. (som censureres).

Den sociale kontrakt er brudt (hvis den nogensinde har været gyldig anyway).

Kæmp for friheden for at overbevise de sovende mennesker…for det kan de sovende (og derfor farlige for almenvellet) stakkels hjernevaskede mennesker selvfølgelig ikke selv, hvis de ikke gennemskuer den umenneskelige ufrihed, som de befinder sig i, med statsterroristisk gigantisk svindel og perception management, som de bruger mod milliarder af uskyldige væsener.

Deres idiotiske samtykke er ubevidst kollektivt Stockholm syndromistisk, morderisk og selvmorderisk. De bekæmper de vågne mennesker, dem som er deres eneste kilde til frigørelse fra Den Store Løgn, og hylder deres bødler som frelsere. Dette er konstaterende kendgerninger i logik, det er ÅBENLYST for millioner.. DERFOR skal sproget bruges for at befri mennesker fra deres hjernevask. Snart vil internet ændres, den sidste bastion for effektiv kommunikation udenom om massemediernes løgne.. Det er NU at mulighederne er størst

“..the system has produced its miracle cure. So, after everyone has been vaccinated, all the PCR tests being done will be done “under the new WHO guidelines”, and running only 25-30 cycles instead of 35+.

Lo and behold, the number of “positive cases” will plummet, and we’ll have confirmation that our miracle vaccine works.

After months of flooding the data pool with false positives, miscounting deaths “by accident”, adding “Covid19 related death” to every other death certificate…they can stop. The create-a-pandemic machine can be turned down to zero again.

…as long as we all do as we’re told. Any signs of dissent – masses of people refusing the vaccine, for example – and the CT value can start to climb again, and they bring back their magical disease.

– ‘WHO (finally) admits PCR tests create false positives’, OffGuardian, 18. december
https://off-guardian.org/2020/12/18/who-finally-admits-pcr-tests-create-false-positives/