Professor Mattias Desmet interviewet af James Corbett om Kollektiv Hypnose – delvis oversættelse

by ildspor‘Størstedelen af den vold mennesker har påført hinanden, er ikke de kriminelles eller de mentalt afsporedes værk, men påført af normale, respektable borgere… man kan gå så langt som at sige, at på denne planet, er ‘normal’ lig med sindssyg.’
– Eckhart Tolle

‘I et klassisk diktatur, hvis man ødelægger en del af eliten, bryder det normalt sammen. Hvis du ødelægger en del af eliten i et totalitært system, udskiftes eliten blot, og alt fortsætter fordi totalitarismens tyngdepunkt ikke er placeret i eliten, det er placeret i massen og i ideologien’
– Mattias DesmetProfessor Mattias Desmet interviewet af James Corbtt 30. Maj 2022 – VIDEO:
https://www.corbettreport.com/desmet-massformation/ 

Hvad man kan udlede af Desmets nye bog (The Psychology of Totalitarianism) og interviewet?

Blandt andet, at de hjernevaskede forsøger at ødelægge vågne samvittighedsstemmer – de eneste mennesker som kan gøre en forskel – og de ønsker at ødelægge dem, som var det deres etiske pligt at gøre det – og at rationel argumentation ingen effekt har overhovedet på de mennesker, som er fanget i masseformationen, uanset hvor intelligente de ellers er. Samt at de højtuddannede er de værste…

Uddrag, delvis oversættelse og indskudte kommentarer, min kore kritik af Desmet er her og her, og en slutkommentar nederst OG en kritik af Desmet [1]

James Corbett: … fra introduktionen til din bog, hvor du bemærkede, at diktaturer er baseret på en primitiv psykologisk mekanisme, nemlig på skabelsen af et klima af frygt blandt befolkningen baseret på det brutale potentiale i det diktatoriske regime. Totalitarisme på den anden side,  har sine rødder i massedannelsens snigende psykologiske proces, hvor massedannelse i bund og grund er en slags gruppehypnose, der ødelægger individers etiske selvbevidsthed og berøver dem deres evne til at tænke kritisk.

Mattas Desmet: Hvad massedannelse er, hvis du vil forstå essensen af totalitarisme men som du sagde, som du lige citerede fra bogen; folk blander ofte klassisk diktatur sammen med totalitarisme, og det er det som jeg tror du er vidne til nu, fremkomsten af en ny slags totalitarisme, ikke fascistisk eller den kommunistiske totalitarisme, men teknokratisk totalitarisme, hvilket på samme tid ligner men er anderledes end fascistiske og kommunistisk autoritarisme…vi er vidne til fremkomsten af en ny  totalitarisme nu. Det er virkelig afgørende at forstå hvad masseformation er og at være opmærksom på, hvordan en totalitær stat opstår. Masseformation er en typisk slags gruppedannelse som har et meget specifikt kendetegn og en indvirkning på individuel mental funktion.

En af de mest bemærkelsesværdige effekter af massedannelse på individets psykologiske funktion, er, at det gør mennesker radikalt ude af stand at tage kritisk afstand fra hvad gruppen tror på, så når først folk er fanget i dette masseformations-proces, vil de typisk være blinde overfor de absurde karakteristika af gruppen, som gruppen tror på.

De mennesker, der er i massens greb  kan virkelig tro på det mest absurde. Mennesker som normalt er meget intelligente og højtuddannede, hvor  historiske eksempler viser,  at jo højere uddannelsesniveau [uddannelsesskade, pensumpapegøjer i  papegøjepensummet i multigenerationel lemminge-effekt], jo mere modtagelige er de for  masseformation. Disse mennesker, højt uddannetde, nogle gange meget intelligente,  har en tendens til at være i stand til at tro på de  mest absurde ting.

[der er derfor jeg i 20 år har skrevet, at mest uddannelsesskadede  bogstaveligt talt er de mest livsfarlige robotniks – for andre mennesker, deres børn, sig selv og almenvellet – dette er en mental konstatering primært af observerbare fakta, den emotionelle forståelige fordømmelse af disse zombier er sekundær]

Under revolutionen i Iran i 1979 [husk i øvrigt, at Ayatollah var en  agent for USA og UK  i hht. de officielt deklassificerede dokumenter, noget som ties ihjel]  var en masse mennesker i meget stor masseformation, en dannelse, der opstod i samfundet, og folk begyndte at tro at portrættet, at billedet af Ayatollah, blev trykt på månens overflade, og hver aften, da der var fuldmåne,  kiggede folk op mod himlen, pegede på månen, og de viste hinanden, hvor præcist dette portræt af Ayatollah var trykt på månens overflade.  Det er et typisk eksempel på en absurditet, som massen kan tro på.

[ Ikke nok med, at CIA i 1953 væltede den folkevalgte præsident Mossadeq med illegale midler (hvilket de såkaldte ‘konspiranoikere’ har vidst i årtier), og indsatte Shahen af Iran ind i stedet med et rædselsregime, så fortsatte  formularen årtier efter, hvor The Deep State havde Ayatollah Khomeini i tankerne, som erstatning for Shahen, hvilket deklassificerede data antyder:
‘Another ‘Conspiracy’ Confirmed: Khomeini Had A “Secret Channel” With The US’
– The Corbett Report, 7. juni 2016
https://www.corbettreport.com/another-conspiracy-confirmed-khomeini-had-a-secret-channel-with-the-us/  

‘ US had extensive contact with Ayatollah Khomeini before Iran revolution – Documents seen by BBC suggest Carter administration paved way for Khomeini to return to Iran by holding the army back from launching a military coup’
– The Guardian, 10. juni 016
https://www.theguardian.com/world/2016/jun/10/ayatollah-khomeini-jimmy-carter-administration-iran-revolution ]

Jeg kunne give mange andre eksempler fra de store masseformationer, som skete i Sovjetunionen, i Nazityskland, under heksejagten, under under korstogene, under den franske revolution og så videre, Den forbløffende mærkelige blindhed i massen.

Den anden vigtige karakteristik ved masseformationen, er, at folk bliver radikalt ubevidste,  som om de ikke længere ænser,  at de mister mange ting, mens de er i massedannelsens greb, som plejede at være ekstremt vigtige for dem. Så folk ser ud til at miste al bevidsthed om deres indiviiduelle interesser.  Mennesker, der er i grebet af masse dannelse kan miste alt og lederne af masserne kan tage alt fra  de mennesker, der er i masseformationen uden at folk bemærker det.

En tredje egenskab, som  også  er meget vigtigt for mennesker, der er i en masseformation er, at de bliver radikalt intolerante for dissonante stemmer. Det er som de bliver radikalt allergiske, som om de ikke kan holde det ud, at  folk tænker anderledes eller de tillader ikke nogen individualitet, der afviger fra gruppenormen –  det er faktisk en af de største virkninger af masseformation, og det kan gå ret langt; mennesker i en masseformation har typisk tendens til stigmatisere alle, der ikke følger masserne, og til sidst giver de typisk tegn til de mennesker, der ikke deltager i massen, og det ultimative trin er, at de forsøger at ødelægge disse mennesker, og de forsøger at ødelægge disse mennesker på en typisk måde;  de forsøger at ødelægge disse mennesker som om det er deres etiske pligt at gøre det.

For at give et eksempel igen på denne form for proces. For to måneder siden havde jeg en samtale med  en iransk kvinde, der boede i Iran under revolutionen. Hun nævnte, at hun så med egne øjne, hvordan en mor meldte sin søn til staten, fordi hun troede, at han ikke var loyal nok overfor staten, og hvordan hun hængte det reb om halsen, inden han blev hængt – og hun hævdede, at hun var en en heltinde at gøre det. [danskere har den samme mentalitet, det er kun gradsforskelle til forskelle, ikke engang – danskere er også mennesker og loyaliteteten ses overfor det massemyrdende falske vaccineparadigme f.eks., mens folk anmeldes i stikkerstaten DK DDR]

Så det er alle disse egenskaber, der virkelig typisk karakteriserer den mærkelige proces af gruppedynamik, som vi kalder masseformation,  og når du først ser dette, kan det virke virkeligt ufatteligt og mærkeligt,  men når du først forstår mekanismen for masseformation, ser det fra et psykologisk synspunkt, er det ret logisk.

[….]

Fænomenet massedannelse er tiltagende, og har altid eksisteret, men de sidste tre århundreder er det i stigende grad blevet stærkere [bevidst fordummelse]

[…]

..det er klart nu, at hele de sidste tre århundreder,  antallet af mennesker, der føler sig ensome og ikke-forbundne til deres miljø, tiltagende er holdt op med at ræsonnere med verden omkring sig, progressivt…  Lige før coronakrisen blev dette problem virkelig virligt stærkt….. de føler sig disconnectede  du begynder at blive konfronteret med oplevelser af mangel på meningsskabelse i livet… og derefter er det tredje trin at blive  konfronteret med såkaldt fritflydende ubestemmelig angst, frustration og aggression. –  som ikke er forbundet med en mental repræsentation eller i endnu enklere vendinger; en slags angst frustration og aggression, og de ikke ved , hvorfor de føler sig frustrerede og hvorfor de føler aggression – – og det er en ekstremt aversiv mental tilstand. Hvis folk er i denne tilstand , har de  fornemmelsen, at de ingen som helst kontrol har, når de bliver konfronteret med deres angst, fordi de bare ikke ved hvad de er ængstelige over. 

Når mange mennesker er i denne tilstand, sker det noget meget typisk i samfundet. Hvis et narrativ bliver distribueret under disse forhold gennem massemedierne som indikerer et obeket for angst, og samtidigt giver en strategi til at håndtere denne genstand for angst – for eksempel en virus og lockdowns og anti-vax’ers og QR-koder, sov. —   så er der en kæmpe vilje i befolkningen til at følge strategien; at beskæftige sig med genstanden for angst, selv hvis den strategiske trussel i mange respekterer er fuldstændig absurd.

Og grunden til, at folk deltager i en strategi er bare fordi, i det første trin, giver det dem en følelse af at kontrollere deres genstand for angst, og også fordi de finder et objekt at projicere på eller til at rette deres frustration og aggression imod dette. Så det er ekstremt vigtigt, dette første skridt, den første psykologiske fordel.

Det andet trin er endnu vigtigere, fordi mange mennesker deltager i en strategi for at håndtere genstanden for angst,. Folk begynder at føle sig socialt forbundet igen, og det er hovedårsagen til, at folk går sammen om fortællingen, selvom det er fuldstændig absurd,. De ønsker denne forbindelse – mennesker er hovedsageligt sociale væsener, og hvis de føler sig frakoblet, føler de sig i den mest aversive mentale tilstand, og det er ‘helbredt’ symptomatisk ved massedannelsen, ‘Symptomatisk’ fordi en masse ikke er en gruppe, hvis de føler sig frakoblet, hvorfor de føler sig i den mest aversive mentale tilstand, og det er ‘helbredt’ symptomatisk ved massedannelsen. Jeg siger ‘symptomatisk’, fordi en masse er en gruppe, ikke fordi der er stærke forbindelser mellem individer, men fordi hver enkelt persons forbindelse separat forbinder sig med kollektivet.


Desmet pointer, at mennesker i masseformationen omfavner maskens absurditet, fordi når så mange omkring dem også er maskerede, begynder de at mærke den følelse af social forbindelse, som de har mistet og er så desperate efter, hvor masken bliver det eneste visuelle symbol på meningsdannelse (som i virkeligheden er totalt og absolut irationelt og meningsløst). Igen; talløse undersøgelser, professorer og eksperter, påviser, at masker ikke virker, tværtimod; masker er bakteriebefængte bleer, der er sprayet med aerosoliseret fluorid og belagt med mikroplast, som frigøres, og der er nu spor af plastic i mange menneskers lunger.  Et nyligt gigantisk studie, der dækkede 35 europæiske lande (602 millioner mennesker) konkluderede, at det at bære COVID-masker ikke reducerede smitte eller dødsfald, men forværrer sundhed https://thecountersignal.com/study-maks-might-make-covid-worse/  –  masker er irrationelle, fuldstændigt gakkeligak, ødelægger børns psyke og IQ, vanvid på en gobbal skala, og et underkastelsessymbol på undertrykkende tavshed, slaveri og kontrol, ikke mindst et symbol for censur af logos og stemmen, ydtringsfrihed –  et umælende tobenet nyttedyr, som blot gør hvad der bliver fortalt i tavshed – og de ENESTE stemmer som kan afholde masseformationen  fra at begå grusomheder ifl. Desmet – at eliminere de rationelle stemmer, – er de stemmer som tager bladet fra munden,, som betvivler Corona-Kejsernes klæder og usandheder… indenfor stort set alle felter….og som totalitarismens mørkemænd og deres uddannelsesskadede lemminge herefter kan kalde… ‘konspirationsteoretikere’ i den nye Corona inkvistion’

 

(Mattias Desmet fortsat): Mennesker i en masseformation føler en enorm solidaritet og medborgerskab, men det er ikke en solidaritet fra et individ til et andet individ, men en solidaritet fra én person til selve kollektivet, til gruppen – og det forklarer hvorfor, for eksempel under Coronakrisen, at folk talte om solidaritet – de var fulde af solidaritet og samtidig accepterede de, at hvis deres nabo kom ud for en ulykke på gaden, måtte de ikke længere hjælpe ham, medmindre de havde sterile handsker og en medicinsk maske til deres rådighed. Sådan stod det skrevet på europæiske regeringers hjemmesider for eksempel, og i samme ånd accepterede mennesker under Corona-krisen, at når deres far eller mor var døende, måtte de ikke længere besøge dem, og de gjorde det i ‘solidaritet’ med de ældre – det er absurditeten, og det er også årsagen til at energien i en masse er suget væk, den psykologiske energi suges væk fra de sociale bånd imellem enkeltpersoner, og det hele er investeret i individets sociale bånd til kollektivet, og det forklarer hvorfor mennesker i en masse og totalitære stater typisk ender i en radikalt paranoid atmosfære, hvori borgere er villige til at anmelde alle, selv de mennesker, de elsker mest, til kollektivet eller til staten, hvis de har fornemmelsen, at denne ene person ikke udviser nok solidaritet med kollektivet. Så det er den mærkelige effekt massedannelse har.

[Gentagelse: Danmark er kendt som det frivillige Nordkorea: “Adfærdsforsker ved Roskilde Universitet Pelle Guldborg Hansen forklarer med disse ord i Weekendavisen, at danskerne har været lydige under coronakrisen, og at det ikke kommer bag på adfærdsforskere.”
– ‘Det frivillige Nordkorea’, Ekstrabldet, 27.06.20
]Det er vigtigt at nævne, at massedannelse er identisk med hypnose – en hypnotisør har en naturlig evne til at trække opmærksomheden bort fra omgivelserne, og fokusere det hele på ét ekstremt lille aspekt af virkeligheden –  for eksempel et pendul, der bevæger sig foran øjnene på den hypnotiserede person, og følgelig er det som om virkeligheden eksisterer ikke længere, resten af virkeligheden, og det går ekstremt vidt. I en simpel hypnotisk procedure er det tilstrækkeligt at ufølsomgøre en person, hvad der sker med kroppen for eksempel, hvis hans opmærksomhed ikke længere er fokuseret på kroppen, som en kirurg er helt i stand til udføre en åben hjerteoperation, hvorhan skal skære lige igennem, flå kødet og brystbenet af patientien uden at patienten bemærker det. Så det er styrken, den enorme styrke af fokuseringen af opmærksomheden der findes i hypnose, men også i illusionisme for eksempel, og også i masseformation. og det forklarer selvfølgelig, hvorfor du kan tage alt væk fra mennesker, når de er i en masseformation uden at de opdager det.

Corbett: I betragtnig af, at jeg i øjeblikket er i dyb research om udviklingen af massemedier, så jeg straks , hvad der egentlig bare var en næsten forbigående observation i denne bog, men jeg tror en vigtig pointe er, at det moderne fænomen af totalitarisme ikke ville være muligt uden massemedierne, og det finder jeg især ironisk fordi massemedier selvfølgelig også er et resultat af den teknologiske udvikling, der resulterede fra det mekanistiske verdensbillede

Desmet: Masseformationen eksisterede før massemedierne, det kan opstå spontant i en befolkning men massedannelsen kan ikke holde i lang tid , hvis der ikke er massemedier, der støtter narrativet hele tiden, og artikulerer, gang på gang, fortællingen som førte til masseformationen.’

– kun delvis oversættelse. Se rhele videoen på engelsk her: Interview 1730 – Breaking Free From Mass Formation with Mattias Desmet_______________

Læs evt. også: Nedstigning i Massepsykosen & Befrielsen og Psykopati & Lydighed – Årsag til Civilisationers Undergang og Doktor Robert Malone:

Længere artikel på dansk om Mattias Desmets mass formation.

Se også: Et psykopatisk ‘normaliseret’ samfund ser ikke dets egen psykopati…fordi det er ‘normalt’

__________________

En tilsyneladende defaitistisk slutnote: Set i lyset af ovenstående, er dette kognitivt defekte, totalt surrealistisk og forkvaklede massemorderiske vanvid under Corona-Kejsererns Nye Klæder, sat i dødeligt perspektiv. 

DEATHS IN THE 25-44 AGE GROUP ARE UP 81%  – Caused by the Experimental Gene Based mRNA injections -The Covid Injection Kills: Edward Dowd  Ex-CEO for BlackRock:

Naomi Wolf: Pfizer Documents Research Volunteers, a group of 3000 highly credentialled doctors, RNs, biostatisticians, medical fraud investigators, lab clinicians and research scientists, have been turning out report after report, as you may know, to tell the world what is in the 55,000 internal Pfizer documents which the FDA had asked a court to keep under wraps for 75 years. By court order, these documents were forcibly disclosed.
Dear Friends, Sorry to Announce a Genocide It’s Really True: They Know they are Killing the Babies, Naomi Wolf 30. maj 2022
https://2ndsmartestguyintheworld.substack.com/p/dear-friends-sorry-to-announce-a?s=r


Min livslange Jerimiader over massemenneskets dødelige autoritetstro, som faciliteter massemord uden, at de ænser det, er kun bekræftede i det ekstreme.

Jeg er  blevet beskyldt for a være frygteligt negativ gennem årene, men mange som tidligere følte sig fremmedgjorte overfor mine skriverier, er nu selv blevet meget ‘negative’ de sidste par år (qua at de vågnet op til den teknokratisk-totalitære situation, som ‘konspiationsteoretikere’ har advaret om i årtier, og det er endda kun begyndelsen).  

Mine gamle skriverier  er nu blevet forstået af flere opvågnede venner  pga.  den ulidelige situation (som de hjernevaskede ikke kan se er ulidelig, og det er essensen af problemet).

Nogle uddrag af disse sorte beklagelser:

‘At være bøddel på sig selv og andre, uden at vide at man er bøddel – det er det mest absurde. De er per definition i deres handlings og adfærds konsekvens ofte farlige for andre – uanset om man mener det emotionelt fordømmende eller ej, så er sandheden tilbage! Nyttig idiot er ikke kun et nedsættende udtryk, men deskriptivt og neutralt sandt, når det er i overensstemmelse med sandheden.

Perceptionsstyring, imitation, vigtige kollektive psykologiske barrierer, comfort zones, flokdyrsmentalitet – at mennesket, kollektivt og individuelt, er prisgivet konditionering og perception management i en uhyggelig grad, og at det slavisk irrationelt imiterer/reproducerer omgivelserne, er uigendriveligt attesteret ved Solomon Aschs eksperimenter allerede i 50erne, Stanley Milgram i 60erne (og gentaget mange gange i vor tid), Stanford fængselseksperimentet i 70′erne, og i nyere tid ikke mindst af Adam Curtis prisbelønnede serie af BBC-dokumentarer, specielt The Century of the Self og The Power of Nightmares, Scott Nobles fantastiske serie af dokumentarfilm, og ikke mindst Howard Blooms ypperligst mesterlige artikel ‛Reality is a Shared Hallucination’, for blot at nævne nogle få. 

Det som er det mest groteske er, at godhjertede mennesker kan handle mod andre grusomt, uden at opfatte, at det de gør er grusomt, tværtimod; i selvopfattelse er det ‘anstændigt’ eller ‘normalt’!

“Civil ulydighed er ikke vores problem. Vores problem er civil lydighed. Vores problem er, at folk over hele verden har adlydt lederes diktater, og millioner er blevet myrdede pga. denne lydighed. Vores problem er, at folk over hele verden, er lydige overfor fattigdom, sult, stupiditet, krig og grusomhed. Vores problem er, at folk er lydige, og at fængslerne er fyldte af sølle tyve, mens de store tyve leder landet. Dette er vort problem.”
– Howard Zinn

”Størstedelen af den vold mennesker har påført hinanden, er ikke de kriminelles eller de mentalt afsporedes værk, men påført af normale, respektable borgere… man kan gå så langt som at sige, at på denne planet, er ‘normal’ lig med sindssyg.”
– Eckhart Tolle

– Er Du Psykopat Uden At Vide Det?
https://paradigmet.blogspot.com/2016/09/funktionel-dumhed-er-du-psykopat-uden.html

Gentagelse igen – depressivt måske, men ikke desto mindre er pointen sandhed, ikke blot det uværgeligt værste mørke vanvid ved at være blind overfor sandhed: VIDEO: https://youtu.be/baSXz2uismI  (klik på undertekster for danske undertekster)

“At vi kever i en tid, hvor alt er absurd og omvendt i det ekstreme, uden at det opdages af flertallet, er en form for kollektivt Stockholmsyndrom. Et berømt nyere ofte citeret digt illustrerer tidsåndens absurditet:

‘Just look at us. Everything is backwards. Everything is upside-down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information, and religion destroys spirituality.’

– Michael Ellner

Jeg udvidede Doktor Michael Ellners digt i 2015 ved at sætte tingene yderligere på spidsen:

Alt er omvendt. Alt er baglæns. Vi lever nu i en verden, hvor alt er på hovedet

Læger ødelægger sundhed men påstår de beskytter den

og ofrene for sygdom forsvarer lægerne selvom lægerne eksponeres som sygdomsfremkaldende

Du stoler jo på dem….

Psykiaterne ødelægger sindet men påstår de sanerer det

og ofrene for sindssyge forsvarer psykiaterne selvom psykiatere eksponeres som sindssyge

Du stoler jo på dem….

Domstole ødelægger retfærdighed men påstår de opretholder den

og ofrene for uretfærdighed opretholder domstolene, selvom domstole eksponeres som uretfærdige

Du stoler jo på dem….

Universiteter ødelægger viden men påstår de bevarer den

og ofrene for uvidenhed bevarer universiteterne, selvom universiteter eksponeres som uvidende

Du stoler jo på dem….

Mainstream medierne ødelægger information men påstår de spreder den

og ofrene for misinformation spreder mainstream medierne, selvom mainstream medier eksponeres som misinformerende

Du stoler jo på dem….

Videnskaber ødelægger sandhed men påstår de søger den

og ofrene for usandhed søger videnskaberne, selvom videnskaber eksponeres som usande

Du stoler jo på dem…

Banker ødelægger økonomien men påstår de beriger den

og ofrene for forarmelse beriger bankerne, selvom banker eksponeres som forarmende

Du stoler jo på dem…

Regeringer ødelægger frihed men påstår de forsvarer den

og ofrene for frihedsberøvelse forsvarer regeringerne, selvom regeringer eksponeres som frihedsberøvende

Du stoler jo på dem…

Religioner ødelægger spiritualitet men påstår de frelser den

og ofrene for de uspirituelle frelser religionerne, selvom religioner eksponeres som uspirituelle

Du stoler jo på dem…

VIDEO: https://youtu.be/baSXz2uismI  (klik på undertekster for danske undertekster)

En kort udlægning: Hovedpersonens erklæring – ‘Alt er baglæns. Vi lever nu i en verden, hvor alt er på hovedet’ – kan nærliggende ses som en simpel dramaturgisk arketypisk variant af Heltens Rejse, hvor ‘helten’ i dette tilfælde, tolkes som det opvågnede mindretal af menneskeheden, der erklærer, at tilliden til de nuværende centrale institutioner er malplaceret – stivnede indoktrinerende vederstyggeligheder, der radikalt bør transformeres, idet de er ekstremt korrumperede, der opretholder et falskt og destruktivt paradigme pga. økonomiske og magtfuldkomne særinteresser. Men hver gang institutionerne eksponeres for ‘radikalt’, forsvares de af mennesker, der er konditioneret fra vugge til grav til at stole blindt på institutionerne, en grotesk ironi som kan tilskrives en psykologisk fortrolighed, som er indlejret dybt og har ‘standardiseret’ de paradigmatiske normer i menneskers sind, hvorfor de opleves som ‘normale’, ‘sunde’, etc. alt imens paradigmet er falskt og normerne i virkeligheden er psykopatologiske.

Der er en civilisationskamp som udspilles mellem antagonisternes fortælling; den blindt lydige befolkning (som uafvidende har internaliseret institutionernes uanfægtelighed) versus ‘Taleren’ – den opvågnede del af menneskeheden . Talerens indignation stammer fra det faktum, at flertallet i ‘Platons Hule’ fortsætter med at beskytte og stole på det ubevidste slaveri på grund af malplaceret tillid og blind lydighed. Han beklager sig over, at hans ord falder for døve ører. Den gentagne sætning; ‘du stoler jo på dem’, er en ironisk afmægtig tone der kommer af frustration over den kollektive søvn og ubevidste suicidalitet. Hovedpersonen påpeger absurditeten og modsigelserne – modsigelser som fangerne ikke kan se, alt imens de blindt følger vejen til ødelæggelsen af almenvellet. De vildledes af normaliseringen af hensygnende magt og medie institutioner, hvor uerkendt kollektiv psykopatologi via politisk korrumperede og psykopatiske ledere, samt perception management (Deep State, Deep Politics, Directed History), definerer en stor del af undersåtternes (fangernes) virkelighed, der uafvidende befinder sig i et camoufleret fysisk, såvel som psykisk fængsel forvekslet med frihed.

https://sitdol.blogspot.com/2016/07/everything-you-know-is-wrong-reedited.html

Ethvert kritikpunkt kan valideres empirisk, og for mange mennesker er dette paradigmeskifte allerede et “trivielt” faktum.

Digtet virker forrykt, men skyldes kun den malplacerede dødelige autoritetstro, som konsekvens af verdens allestedsnærværende normer. Enhver længerevarende norm (qua normens befæstning) opleves som sand og sund – uanset hvor psykopatologisk. Konsekvensen af ethvert forfejlet paradigme…indtil paradigmeskiftet er ovre, og man må så håbe på normer mere i pagt med menneskets natur, når kaoset er overstået eller forgå som civilisation….

_____________________

Life is a smoke-filled room full of blind slaves- thinking they are free but none can really see

Dying in blissful ignorance while they fade, at worst they see the truth when it’s too late

The clearsighted are attacked for pointing out the prison, the foresighted stopped when pointing out an exit

 While most die in their sleep, that they call ‘life’, we die while looking for the exit

 Such life is a room full of smoke – a gas chamber full of poisonous soma

 Most die in their sleep while others die looking for the exit,

trying to escape from a hell that the sleepers call… ‘paradise’    

Something worth living and dying for – instead of being living dead and nothing more

Perpetually dying to the past –  ecstatic in eternal now

Will a future paradise come at last? Is there time to tell us how?

– 2013

_____________________

Hvis den ‘Gud’ du forveksler med ‘frihed’ findes

..så må det være værre end den sadist de kalder Satan

..som du er lykkeligt uvidende om til festen

..mens du danser dødedans

..på skibet der brænder

..til bedøvende Titanic-violinisme

…i afmagtens opium-optimisme

…som du kalder ‘frihed’

– 2015

____________________________

[1] Fra min kommentar på Corbett Report:

The only thing Desmet’s realization of Mass Formation doesn’t take into account, is that the power elites are instigating mass formation deliberately via very refined social sciences PSYOPS for decades.. in order to DIRECT history. His lack of historical consciousness in regard to conspiracy realities constitutes an illiteracy of who, where, when and why, etc.

Officially declassified documents immediately invalidates Desmet’s assumption of ‘coincidence theory’ (“it’s not a malevolent elite”) whereas the evidence for Directed History is an abundant almost trivial fact.

Directed History: The idea that key events in modern history—wars, revolutions, transformations, concentrations of wealth and power, for at least the past 250 years but possibly longer—have not been random or the mere product of economic forces but were guided: directed. History has been taken in a specific direction by a powerful superelite, especially secret societies, Rothschilds and Rockefellers, etc.).

Thus, he – his great work notwithstanding – not conscious of the names of the most dangerous individual master nodes of the ruling pathocracy, i.e. the power elites who are invoking mass formation. His frame of theory describes the systemic dynamics causing evil, the evil in and between nameless nodes which constitute the mass formation.

I myself adhereto the point that it’s futile to cut of one head of a Medusa, but it would be a moral logical fallacy if one did not remove evil given the opportunity fx. – not arresting Kissinger or Gates fx. – on the grounds that evil is an exchangeable psychological shadow-virus in each of us. The profound invisible truth of a Wetiko-like psycho-shadow-virus in-all-of-us (like Jung poínted out) on the other hand should not be seen as a moral carte blanche for misapplied mindful bystanding as great deeds have saved many lives by immediate action, whether lacking in uprooting the ultimate cause, i.e. the nameless Wetiko-virus. Should we not pacify a mass murderer if we can save many lives just because he is exchangeable? Knowing that evil does not disappear by arresting Kissinger does not detract immediate action to prevent massmurder fx. as a moral imperative nonetheless…

The process of awakening is layered and Desmet is – as opposed to Superclass whistleblowers, insiders, officers, doctors, etc – still stockholmsyndromistic and ignorant in regard to historical conspiracy realities. Something I noticed about him from the get-go…

Accordingly he is still – however horrific the situation already is from the perspective of nameless mass formation – blissfully unaware of Directed History and key events.